CredittalentOver mij

Kort over mezelf:

Mijn naam is Sheylini Ramlal. Ik ben van hindoestaanse afkomst. Mijn roots liggen in India/Suriname. Vanaf mijn 2e jaar woon ik in Nederland. Op jonge leeftijd wilde ik altijd mijn eigen schoonheidssalon. De beautybranche heeft mij altijd erg geïnteresseerd. Ik heb ook allerlei cursussen gevolgd, zoals: Visagie, haarstyling, Extensions plaatsen, etc.. Toch koos ik na de middelbare school voor een Sociaal Juridische opleiding. Ik wilde graag de hulpverlening ofwel de maatschappelijke kant op, ‘mensen en kinderen helpen’. Echter door de juridische kant van mijn opleiding vond ik mijn eerste baan bij een deurwaarderskantoor ‘Maas-Delta Deurwaarders-GGN’. Zo ben ik in aanmerking gekomen met late betalers en incasso. Mijn vervolgbanen bleven vervolgens in de (juridisch) financiële dienstverlening. Dit doe ik nog steeds met heel veel passie. Sinds kort mag ik mezelf ook Mediator noemen. Ik heb de Basis- & Arbeidsrecht Mediation opleiding succesvol afgerond. In maart 2022 rond ik de de opleiding Familierecht Mediation af. Zodra ik dit heb afgerond, wil ik mijn eigen praktijk starten. Dit betekent voor mij dat ik nog een nieuwe uitdaging kan aangaan en zal ik alsnog Sociaal Maatschappelijk actief zijn. Daar heb ik ook heel veel zin in! In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk uit het leven te halen. Ik reis graag, wil de wereld ontdekken en geniet van het samen zijn met mijn gezin, familie, vrienden en kennissen.

Waarom mijn eigen onderneming:

Na 20 jaar lang bij verschillende organisaties het debiteuren- & crediteurenbeheer/incasso vak te hebben uitgeoefend zowel bij Nederlandse als Internationale bedrijven heb ik besloten mijn eigen onderneming te starten. Ik wil mijn passie in het vak blijven uitoefenen maar dan op interim/freelance basis. Verschillende vrienden en familieleden in mijn omgeving hadden dit idee al meerdere malen bij mij naar voren gebracht. Echter koos ik heel lang voor zekerheid en vastigheid en durfde ik het ondernemerschap risico niet te nemen. En natuurlijk leek me dat idee wel geweldig en bleef ik dromen! Mijn huidige situatie laat het nu toe, daarom heb ik ervoor gekozen om het toch te doen, en wil ik er nu ook echt voor gaan.

Vanaf na mijn studie tot en met December 2021 heb ik bij een aantal grote spelers op de markt gewerkt, zoals; ‘AB Sciex Finance BV, Life Fitness BV, EDR group BV, Intrum Justitia/D&B, Tigers International, GGN Maas-Delta Deurwaarders, Coca Cola, Nuon’. Ik mag mezelf na 20 jaar werken in het vak wel professional noemen, toch? Omdat ik graag van een nieuwe uitdaging en afwisseling houd en graag orde in de chaos schep, lijkt het mij een uitdaging om mijzelf te laten inhuren en mijn kennis en kunde in te zetten bij bedrijven die mijn hulp en expertise goed kunnen gebruiken.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat uw debiteuren hun (achterstallige) facturen betalen. Dit doe ik met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en overtuigingskracht. Daarnaast heb ik sterke communicatieve vaardigheden en heb ik een proactieve en oplossingsgerichte houding. Ik stel de klant centraal en zal de klant altijd benaderen met een klantgerichte houding, maar ik schrik ook niet terug voor een pittig telefoongesprek. Met mijn gestructureerde manier van werken zal ik snel orde in de chaos weten te creëren. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Waar mogelijk optimaliseer ik de administratieve processen. Ik ben kritisch op bestaande processen en zorg ervoor dat procedures en afspraken worden nageleefd. Mijn skills kan ik ook heel goed inzetten bij Crediteurenbeheer.

Daarnaast krijg ik voldoening als ik mijn kennis en kunde ook kan leren aan een ander. Daarom ben ik ook zeer geïnteresseerd in coachende rollen. Mijn drijfveer hierin is; de teamleden tillen naar een hoger niveau. De beste successen laten zien en als team winnen!